Contact

Info en inspiratie:

e-mail: makemaakt@gmail.com

instagram: Make_Maakt

Vernieuwen
Algemene Voorwaarden

BEDRIJFSGEGEVENS

Make Maakt - Anke De Backer

Steenweg op Zemstbos 16, 1980 Eppegem (België)

Mail: makemaakt@gmail.com
Ondernemingsnummer: BE 0739 637 866

ARTIKEL 1: ALGEMEEN

Wanneer je bij Make Maakt bestelt, verklaar je je akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat je bestelt, dien je kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Bij vragen hierover kan je steeds contact met ons opnemen: makemaakt@gmail.com

Ondernemingsnummer Make Maakt: BE 0739 637 866

ARTIKEL 2: BETALING

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. U kan bij Make Maakt betalen via overschrijving.

ARTIKEL 3: VERZENDING

Zodra we de betaling van je bestelling ontvangen hebben, wordt het pakje verstuurd.

GRATIS voor bestellingen vanaf €100 binnen België
6€ binnen België
Op aanvraag naar onze buurlanden (Luxemburg, Nederland, Frankrijk of Duitsland)

Wil je liever de bestelling ophalen? Dat kan! Neem even contact op via makemaakt@gmail.com
ARTIKEL 4: KLACHTEN

Is je bestelling niet (helemaal) naar wens? Laat deze ons zo snel mogelijk weten via makemaakt@gmail.com. Wij zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing.

ARTIKEL 5: PRIVACY

Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

ARTIKEL 6: HERROEPINGSRECHT – VERZAKINGSRECHT

Als koper op internet – waarbij de goederen verzonden worden en niet ter plaatse afgehaald, en indien het een particuliere consument betreft – heb je het recht om binnen de 14 dagen de bestelling terug te sturen.
Als consument heb je het recht aan de verkoper mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motieven, binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Hoe ga je te werk?

1. Je stuurt een mail naar makemaakt@gmail.com met de melding van de retour en het rekeningnummer waarop het geld moet teruggestort worden.
2. Je stuurt de zending voldoende gefrankeerd terug naar Make Maakt, Steenweg op Zemstbos 16, 1980 Eppegem. LET OP! De goederen zijn ongebruikt en in de originele verpakking!
3. We ontvangen de goederen en kijken de staat na.
4. We storten het geld terug op het door jou opgegeven rekeningnummer.

De verzendkosten blijven wel ten laste van de koper. Voor alle klachten en geschillen, kun je terecht op bovenvermeld adres.

Dit verzakingsrecht vervalt indien je de goederen komt ophalen. Je hebt dan immers de mogelijkheid de goederen te bekijken voor je ze meeneemt, het betreft hier dan geen verkoop `op afstand` meer.

Gewassen, verknipte of behandelde goederen worden niet terug genomen.

ARTIKEL 7: RISICO VAN VERZENDING

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. De producten worden met veel zorg verpakt en we zien er op toe dat beschadigingen quasi onmogelijk zijn.

ARTIKEL 8: KWALITEIT FOTOMATERIAAL

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. Bekijk bij onzekerheid de foto`s ook eens op een andere PC of laptop.

ARTIKEL 9: WIJZIGING VOORWAARDEN

Make Maakt kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.

ARTIKEL 12: BEWIJS

De klant aanvaardt dat elektronische communicaties en back-ups als bewijsvoering kunnen dienen.

ARTIKEL 13: TOEPASSELIJK RECHT – BEVOEGDE RECHTER

Het Belgisch recht is van toepassing, met uitzondering van de bepalingen van internationaal privaatrecht inzake toepasselijk recht en met van de Rome-I verordening inzake internationale koopovereenkomsten betreffende roerende zaken. Bij eventuele geschillen zijn uitsluitend de rechtbank van Mechelen bevoegd.
Alle producten worden op maat gemaakt voor jouw bestelling.
Deze kunnen in geen geval teruggenomen en/of terugbetaald worden.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 MakeMaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel