Over Make

Ik ben Anke, 30 jaar, getrouwd, make van 2 kindjes.

Ik maak zo goed als alle kledij van onze kinderen zelf en de zij noemen me "make". En als mensen dan vragen vanwaar hun leuk kleedje of broekje komt, zijn ze super fier en roepen ze "Make Maakt" en vandaar de naam van deze webshop..

Hier vind je verschillende items zoals mondmaskers, kledij voor kinderen, zowel voor jongens als voor meisjes en ook  voor baby's. Er is ook zwemkledij voor kids en er zijn accessoires voor groot en klein, als geschenk of gewoon om jezelf een plezier te doen.

Heb je moeite om zomaar op een witte foto en enkele kleurkeuzes te kiezen, ga dan zeker eens kijken op mijn instagram pagina: Make_Maakt. Daar vind je heel wat voorbeelden. De pagina's met stofkeuzes (foto's kunnen afwijken van de realiteit) kunnen je ook op weg zetten.

Elk kledingstuk kan gepersonaliseerd worden: ik denk daarbij bijvoorbeeld aan een opdruk met een leuke quote, een woordje dat je kindje vaak gebruikt, de afdruk van het geboortjekaartje, ... . Dit kunnen we altijd samen via mail (makemaakt@gmail.com) bespreken.

Heb je andere wensen zoals: zakjes om te trakteren (verjaardag, geboorte, ...) stuur me dan een mailtje.

Heb je iets gezien op Instagram, kan het zijn dat het hier niet terug te vinden is, mail me gerust met je persoonlijke vraag ;).

 

Ik wens jullie veel kijk- en keuze plezier.

 

Bedankt dat je hier bent!!!

Anke, Make Maakt

© 2020 - 2023 MakeMaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel